Bij 123meettechniek is met ingang van 1 september 2021 Wilco Stevens aan ons team toegevoegd. De hoogste tijd om onze collega aan jullie voor te stellen. Wilco zal het team van onze Kwaliteitsdienst gaan versterken als 3D Meettechnicus en Kwaliteitsengineer.

Wilco Stevens – Kwaliteitsengineer én 3D Meettechnicus

“Mijn naam is Wilco Stevens en ik kom uit Doetinchem. Voordat ik bij 123meettechniek kwam werken, heb ik al vele jaren werkervaring als meettechnicus en kwaliteitsengineer. Hiervoor heb ik de benodigde diploma’s behaald en volg ik continue cursussen om mijn werkzaamheden uit te kunnen voeren. Net als mijn collega’s, heb ik de AUKOM 1,2,3 en vorm-plaatstoleranties certificeringen behaald. Verder heb ik veel verschillende verspaningstechnieken mogen uitvoeren, zoals slijpen, vlak/rond profielslijpen, draadvonken, zinkvonken, CNC draaien, fijnmechanische bewerkingen, het maken van gereedschap, optische metingen en 3D metingen en nog veel meer! Deze kennis komt goed te pas bij het meten.”.

Kennis in de praktijk brengen als meettechnicus

Mijn werkzaamheden  bestaan uit opdrachten van zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. Of klanten nu een metalen, kunststof, glazen, kartonnen onderdelen of producten gemeten willen hebben? Niets is ons te gek en realiseren we.
Onze opdrachtgevers komen dan ook uit verschillende branches zoals de agrarische industrie, hydraulische industrie, flow-meter industrie, gas & offshore industrie, automotive industrie, medische industrie, gieterijen, weg en waterbouw en engineeringsbureau’s. Wat er exact gemeten moet worden stem ik samen met de klant af. Op basis van de klantwensen en eisen geef ik advies hoe de meting het beste verricht kan worden om het gewenste resultaat te behalen.  Ook geef ik hierbij een urenschatting van de uit te voeren meetactiviteiten af.

Waarom heb ik gekozen voor 123meettechniek?

Het is leuk én interessant om voor  verschillende opdrachtgevers mijn kennis en kunde toe te passen. De dagelijkse werkzaamheden zijn afwisselend, de producten waarvoor we onze service diensten aanbieden variëren ook enorm. Denk de verschillende serie groottes, uitdagingen en bijbehorende complexiteit. Ook  de collega’s in het team van 123meettechniek zorgen ervoor dat ik dagelijks met heel veel plezier technische uitdagingen voor onze opdrachtgevers aan ga!

    Productinformatie aanvragen